martes, 10 de marzo de 2009

Maestrul ZEN Dokusho Villalba Roshi in Romania

Maestrul Zen, Dokusho Villalba Roshi, vine in Romania

Del 25 al 30 de Marzo 2009

- Presentación de la edición rumana de "Zen en la plaza del mercado".
- Conferencias públicas.
- Jornada de introducción a la práctica de zazen.

Maestru ZEN, scriitor si filosof , Dokusho Villalba este fondatorul Comunitatii Budiste Soto Zen Spaniole, al Templului Budist Luz Serena, fiind unul dintre cei mai cunoscuti militanti pentru integrarea spiritualitatii orientale cu cea occcidentala.

Asociatia de Terapii Transpersonale in colaborare cu Editura Elena Francisc Publishing organizeaza vizita Maestrului Zen, Dokusho Villalba Roshi, in Romania.

Maestru ZEN, scriitor si filosof , Dokusho Villalba este fondatorul Comunitatii Budiste Soto Zen Spaniole, al Templului Budist Luz Serena, fiind unul dintre cei mai cunoscuti militanti pentru integrarea spiritualitatii orientale cu cea occcidentala.

La Templul Luz Serena (Valencia) conduce sesiuni de meditatie zen cu sute de participanti din toata lumea. In conferintele si workshop-urile sale de meditatie pe care le tine in intreaga Europa si in America de Sud, integreaza domenii precum psihoterapia si spiritualitatea, ecologia si traditiile samanice, meditatia Zen si artele vizuale. In cele trei zile in care maestrul va fi in Romania, va sustine o conferinta, un workshop de meditatie Zazen si va participa la lansarea cartii sale.

Joi, 26 martie este "Seara Maestrului ZEN". O intalnire informala cu mestrul Dokusho Villalba care va vorbi asistentei despre sansele de a invinge stresul, alienarea, starea de disconfort generata de societatea timpurilor moderne, cu ajutorul filosofiei Zen. In cadrul acestei intalniri va fi lansata cartea "ZEN- A FI in era globalizarii" , un bestseller international al carei autor este maestrul Dokusho Villalba, care va semna personal noua aparitie EFP.

Maestrul Dokusho Villalba Roshi sustine vineri o conferinta publica iar sambata conduce un workshop de meditatie.

"ZEN nu este o practica spirituala, ci mai mult decat atat, caci se situeaza dincolo de spiritual si de material. ZEN inseamna a-ti concentra toata fiinta in ceea ce faci, orice ai face. Inseamna A FI. Inseamna a manca stunci cand mananci, a merge atunci cand mergi. A FI aici si acum, in orice moment. Nu este un mijloc de a atinge un scop. Este doar ceea ce este deja, la intensitate maxima. ZEN nu serveste la nimic anume... Si totusi.."

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul Editurii Elena Francisc Publishing.

Más información en rumano: http://www.psychologies.ro/Stiri/Maestrul-ZEN-Dokusho-Villalba-Roshi-in-Romania.html?a=4503/717169

No hay comentarios:

Publicar un comentario